Устриці по-російськи

  

20 Квітня, 2017

Блюда страсти (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Устриці - 24 шт.

Лимон - 1 шт. (сік)

Ікра лососева - 100 г

Вершки - 100 г

Майонез - 2 ст. ложки

Перець білий мелений

Сіль

Directions

1СОУС: Майонез розвести вершками, посолити, поперчити.

2Устриці відкрити, рідину, що знаходиться в них, злити в посуд, процідивши через ситечко.

3Додати до рідини лимонний сік і довести суміш до кипіння, але не кип'ятити.

4М'якоть устриць обережно відокремити від раковин, покласти на 3 хвилини в гарячу рідину, прогріти, але не варити. Потім вийняти за допомогою шумівки та відкласти.

5Раковини промити, обсушити, покласти в кожну м'якоть устриці, полити невеликою кількістю соусу, оформити ікрою.

6При подачі на блюдо насипати рівним шаром 500 г солі крупного помелу та викласти на неї черепашки з устрицями.

00:00