Фазан у молоці

    ,

11 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Фазан - 1 шт.

Масло вершкове - 200 г

Цибуля - 30 г

Морква - 30 г

Селера - 50 г

Борошно - 50 г

Молоко - 400 г

Бульйон - 400 г

Рис - 300 г

Сіль

Перець

Зелень

Лавровий лист

Directions

1Підготовленого фазана посолити, змастити маслом, покласти в каструлю і підрум'янити в духовці. Додати очищені та дрібно нарізані моркву, селеру, ріпчасту цибулю, лавровий лист.

2Коли овочі підсмажаться, вийняти фазана, до соку додати борошно, запасерувати його, залити молоком і бульйоном, посолити, поперчити і, помішуючи, довести до кипіння.

3Покласти назад в каструлю фазана і тушкувати його при закритій кришці на слабкому вогні до готовності.

4Готового фазана вийняти, соус процідити та заправити вершковим маслом. Посипати зеленню.

5Фазана гарнірувати відвареним рисом і подати до нього окремо приготований соус і будь-який салат з овочів.

Дієта при гіпотонії

00:00