Фарфале з білим баклажановим соусом

    

31 Серпня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Фарфале (метелики) або фузілі - 300 г

Баклажани - 700 г

Олія оливкова extra-virgin - 30 мл / 2 ст. ложки

Олія для смаження (за бажання)

Базилік - 1 пучок

Сіль

Перець

Directions

1Довести каструлю солоної води до кипіння.

2Нарізати м'якоть баклажа на великі шматочки та варити у солоній воді до розм'якшення, близько 10 хвилин. Злити.

3Перекласти баклажан у блендер. Додати листя базиліка, дрібку солі та перцю. Подрібнювати, доки не вийде гладкий густий соус. Спробувати на смак на сіль і перць і тримати на середньому вогні.

4Довести велику каструлю добре підсоленої води до кипіння. Зварити пасту до стану al dente, злити, а потім додати до соусу. Влити оливкову олію та трошки потримати на вогні, перемішуючи.

5Перекласти у блюдо і подавати. Можна прикрасити тонко нарізаною шкіркю баклажану, трошки обсмаженою в олії.

00:00