Фарфале з тунцем, каперсами та руколою

  ,   

28 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Фарфале - 300 г

Тунець консервований у власному соку або олії - 500 г

Каперси мариновані - 2 ч. ложки

Рукола - 1 пучок

Бульйон овочевий - 100 мл

Сіль

Олія оливкова для смаження

Directions

1Відварити фарфале у великій кількості підсоленої води до стану аль денте, відкинути на друшляк.

2Прогріти каперси на розпеченій сковороді в невеликій кількості оливкової олії 1-2 хвилини.

3Подрібнити тунець виделкою, додати до каперсів. Прогрівати ще 1-2 хвилини (не смажити).

4Влити бульйон, тушкувати 3-5 хвилин, щоб риба стала м'якішою.

5Додати в сковороду половину руколи, прогрівати 1-2 хвилини.

6Викласти фарфале в сковороду, прогрівати 2 хвилини.

7Подати, прикрасивши зверху руколою, що залишилася.

00:00