м'ясо у соусі
м'ясо у соусі

Фарш в лимонному соусі

    

3 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

М'ясо - 750 г фаршу змішаного

Цибуля - 3 шт.

Морква - 3 шт.

Лимон - 0,5 шт.

Бульйон м'ясний - 75 мл

Вино сухе - 75 мл

Олія - 4 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. Моркву нарізати тонкою соломкою, а цибулю - дрібними кубиками.

2Налити в мультиварку олію і 30 хвилин обсмажувати м'ясний фарш в режимі «Випічка», періодично перемішуючи.

3Додати в мультиварку нарізані овочі та включити той самий режим ще на 2 хвилини.

4В м'ясний фарш вичавити з половинки лимона сік, влити сухе вино і бульйон. Все перемішати і включити режим «Тушкування» на 15 хвилин.

5Додати в підготовлюваний фарш чорний мелений перець і сіль за смаком, перемішати. Продовжувати тушкувати страву ще 30 хвилин, періодично перемішуючи.

6На гарнір до тушкованого фаршу подавати відварений рис, овочі.

00:00