100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Сир фета - 500 г
Йогурт натуральний - 1 стаканчик
Зелень (петрушка, кріп, кінза) - 3 пучка
Часник великий - 4 зубчики
Перець чорний мелений
Сіль
Олія оливкова - 6 ст. ложок
Directions
1Зелень і часник ретельно подрібнити. Покласти зелень, часник, йогурт і олію в блендер. Подрібнити в однорідну пасту. Додати шматочки фети і подрібнити ще раз. Посолити, поперчити за смаком. Закрити плівкою і поставити в холодильник на 1 годину.
2Подавати з сирими овочами та крекерами.
ПЕРЦІ, ФАРШИРОВАНІ ФЕТОЮ З ЧАСНИКОМ І ЗЕЛЕННЮ
1Цією начинкою можна нафарширувати солодкі червоні перці, попередньо акуратно зрізавши у них «кришку» і видаливши зсередини все насіння і перегородки.
2Покласти щільно нафаршировані перці, загорнувши їх в плівку, в морозильник на 2 години. Після цього їх можна буде нарізати кільцями за допомогою гострого тонкого трохи нагрітого ножа.