Форель з овочами
страви з риби італійська кухня
2 Листопада, 2016
Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии
- Prep: 10 mins
- Cook: 40 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
Форель - 2 шт.
Морква - 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.
Селера - 60 г
Лимон - 4 шт.
Часник - 1 зубчик
Розмарин мелений - 1 ч. Ложка
Оцет винний - 50 мл
Олія оливкова extra virgin - 20 мл
Масло вершкове - 20 г
Перець білий мелений
Сіль
Directions
1Почистити і нарізати невеликими шматочками форель.
2Обдати лимони окропом і натерти цедру (біла частина шкірки гірчить, тому слід використовувати тільки жовту частину).
3Почистити цибулю, моркву і часник. Нашаткувати соломкою моркву, селеру та цибулю, часник дрібно нарізати.
4Розігріти оливкову олію на великій сковороді, додати овочі, розмарин і пасерувати їх 3-4 хвилини на середньому вогні.
5Додати до овочів форель і продовжити тушкувати суміш, помішуючи, на середньому вогні.
6Через 3 хвилини влити винний оцет і дати йому випаруватися.
7Додати 200 мл гарячої води, посолити і поперчити страву.
8Накрити сковороду кришкою і готувати суміш на слабкому вогні 20-30 хвилин, зрідка помішуючи.
9Додати вершкове масло перед зняттям сковороди з вогню.
Страва з регіону Валле-д'Аоста