форель із рисом і овочами
форель із рисом і овочами

Форель з рисом і овочами під арахісовим соусом

    

21 Червня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Форель - 700 г нерозрізаного філе

Рис довгозерний - 1 склянка

Перець солодкий - 2 стручки зеленого + 1 стручок червоного

Зелена цибуля - 1 пучок

Олія арахісова - 6 ст. ложок

ДЛЯ СОУСУ:

Олія арахісова - 4 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 3 шт.

Каррі - 2 ч. ложки

Сік яблучний - 2 склянки

Арахіс - 200 г очищених горіхів

Directions

1Рис замочити на кілька годин у воді.

2Стручки солодкого перцю очистити від насіння та нарізати соломкою.

3Розігріти в окремому посуді частину арахісової олії, в ній обсмажити перець з нарізаною цибулею, овочеву суміш посолити, поперчити.

4Рис кілька разів промити, після цього варити в підсоленій воді кілька хвилин до напівготовності.

5АРАХІСОВИЙ СОУС: Яблучний сік, тертий арахіс і каррі потушкувати в решті арахісової олії ~ 5 хвилин на повільному вогні.

6Філе риби розрізати на порції, обсмажити в розігрітій олії з двох боків і викласти на паперову серветку, щоб стекла олія після смаження.

7Рибу остудити, розрізати на порції.

8Змішати відварений рис, смажені перець і цибулю, додати до риби та полити арахісовим соусом. Усе потушкувати на маленькому вогні під закритою кришкою кілька хвилин до повної готовності рису.

Дієта для зміцнення хребта

00:00