215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Форель - 1 кг
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Петрушка - 2 кореня
Селера - 2 кореня
Олія - 3 ст. ложки
Вино сухе біле - 1 склянка
Яйця - 1 шт.
Перець чорний горошком
Directions
1Форель вимити, очистити від нутрощів, шкіри та кісток (кістки відкласти убік). Овочі вимити, очистити, нарізати.
2На дно каструлі налити олію, викласти овочі, поверх них покласти рибу, посолити та поперчити її, полити вином, а зверху риби - кістки, загорнуті в марлю. Каструлю закрити кришкою і тушкувати рибу на маленькому вогні близько півгодини.
3Потім акуратно вийняти кістки, рибу викласти на блюдо та полити наваром.