215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Форель - 1 кг
Куряча печінка - 200 г
Булка біла - 1 шт.
Цибуля - 2 шт.
Вино біле - 5 ч. ложок
Помідори - 1 шт.
Вершки - 1,5 ст. ложки
Яйця - 1 шт.
Оцет столовий (соєвий, виноградний, яблучний) - 1 ст. ложка
Олія - 1 ст. ложка
Петрушка - 1 пучок зелені
Перець чорний мелений
Directions
1МАРИНАД: Нарізати цибулю і помідор, залити оцтом.
2Печінку маринувати кілька годин в холодному місці.
3Форель вимити, очистити, випатрати через невеликий надріз в черевці.
4У суміші з білого вина та вершків замочити розкришену булку. До хлібної маси додати збите яйце, нарізану зелень, все перемішати. У фарш покласти мариновану печінку.
5Форель начинити фаршем, загорнути у фольгу, укласти на деко на 20‑30 хвилин і готувати при 150°C.