Форель фарширована
Форель фарширована

Форель, фарширована печінкою

  ,   ,

19 Березня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Форель - 1 кг

Куряча печінка - 200 г

Булка біла - 1 шт.

Цибуля - 2 шт.

Вино біле - 5 ч. ложок

Помідори - 1 шт.

Вершки - 1,5 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Оцет столовий (соєвий, виноградний, яблучний) - 1 ст. ложка

Олія - 1 ст. ложка

Петрушка - 1 пучок зелені

Перець чорний мелений

Directions

1МАРИНАД: Нарізати цибулю і помідор, залити оцтом.

2Печінку маринувати кілька годин в холодному місці.

3Форель вимити, очистити, випатрати через невеликий надріз в черевці.

4У суміші з білого вина та вершків замочити розкришену булку. До хлібної маси додати збите яйце, нарізану зелень, все перемішати. У фарш покласти мариновану печінку.

5Форель начинити фаршем, загорнути у фольгу, укласти на деко на 20‑30 хвилин і готувати при 150°C.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00