Форель із овочами (з квасолею)

    

9 Квітня, 2018

19 рецептів Юлії Висоцької. Страви з риби (Домашня колекція СТБ)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Форель - 500 г філе

Квасоля зелена стручкова (можна заморожену) - 500 г

Помідори черрі - 300 г

Оливки без кісточок - 100 г

Анчоуси або солона кілька - 50 г / 10 шт.

Лимон - 0,5 шт.

Базилік свіжий - 1 пучок

Олія оливкова - 5 ст. л.

Сіль морська - 1 велика щіпка

Перець чорний - 10‑15 горошин

Directions

1Квасолю відварювати в киплячій воді 5‑7 хвилин, потім воду злити.

2З'єднати квасолю з нарізаними помідорами й оливками.

3Листя базиліку, перець, сіль і 3‑4 ст. ложки оливкової олії ретельно розтерти в ступці і заправити цією сумішшю овочі.

4Форель нарізати на шматки шириною 5‑7 см і посолити.

5Змастити деко оливковою олією і укласти рядами шматки форелі й овочі. Форель скропити соком лимона й оливковою олією, зверху недбало розкидати анчоуси або кільку. Запікати 10‑12 хвилин в розігрітій до 180°С духовці.

00:00