Форель із фаршем асорті страви з риби духовка, здорове харчування 1 Квітня, 2018 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients Форель - 500 г Риба - 300 г фаршу з різної риби Цибуля ріпчаста - 2 шт. Петрушка - 1 корінь Гриби свіжі - 100 г Крабове м'ясо - 50 г Сир твердий тертий - 1 ст. ложка Соєвий соус - 4 ст. ложки Directions 1Приготувати фарш з філе різної риби, туди ж додати дрібно нарізану пасеровану в олії цибулю. Масу перемішати. 2Форель вимити, очистити і випатрати через надріз в черевці, потім нафарширувати рибною масою. 3Фаршировану рибу викласти в сотейник. У воду додати біле вино, соус, корінь петрушки. Варити рибу біля півгодини. 4Відварити гриби. 5Готову рибу вийняти, викласти на деко, посипати тертим твердим сиром, обкласти відвареними грибами і запікати в духовці 5 хвилин при 180°C.Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу 00:00