грибна страва
грибна страва

Форшмак із грибів

    ,

2 Червня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби - 50 г сухих + 250 г солоних

Морква - 100 г

Петрушка - 50 г кореня

Помідори консервовані - 150 г

Картопля варена - 500 г

Цибуля ріпчаста - 100 г

Сіль

Перець

Яйця - 4 білка

ДЛЯ СОУСУ:

Борошно - 1 ст. ложка

Йогурт знежирений

Грибний бульйон або вода

Сіль

Directions

1Сухі гриби промити та відварити. Дрібно нарізати відварені солоні гриби.

2Моркву, корінь петрушки очистити та відварити, додати консервовані помідори, все разом тушкувати до готовності.

3Після розм'якшення коріння покласти варену картоплю і ріпчасту цибулю, посолити, поперчити, всі овочі протерти крізь сито або пропустити через м'ясорубку.

4В емальований посуд покласти яєчні білки, ретельно їх збити, потім додати гриби, овочеве пюре й обережно перемішати.

5Перекласти масу в змащену маслом форму або неглибоку каструлю, посипати меленими сухарями, запекти в духовці до рум'яної скоринки.

6СОУС: На сковороду висипати борошно, долити воду, покласти знежирений йогурт, посолити і, помішуючи, довести до кипіння.

7Подавати форшмак із грибів з соусом.

00:00