Фрикадельки в томатному соусі

    

15 Березня, 2018

Это вкусно 2017 №10

Ingredients

Яловичина - 500 г фаршу

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Яйця - 2 шт.

Сухарі панірувальні - 200 г / 1 склянка

Томати у власному соку - 500 г

Помідори - 250 г

Часник - 3 зубчики

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Петрушка

Базилік

Сіль

Directions

СОУС:

1Нарізати помідори невеликими шматочками. Томати у власному соку протерти.

2Розігріти в каструлі на середньому вогні оливкову олію. Обсмажувати часник 1 хвилину.

3Додати протерті томати та нарізані помідори, довести до кипіння і варити, накривши кришкою, на слабкому вогні 30 хвилин. Дати трохи охолонути і додати 0,7 ч. ложки солі.

4Подрібнити соус блендером.

ФРИКАДЕЛЬКИ:

1Подрібнити цибулю з петрушкою. Злегка збити яйця.

2З'єднати фарш, цибулю, петрушку, панірувальні сухарі та яйця. Посолити, перемішати та зробити кульки.

3Нагріти олію в сковороді, обсмажувати фрикадельки 10 хвилин.

4У сковороду, де обсмажувалися фрикадельки, влити соус і нагріти на середньому вогні.

5Додати фрикадельки і тушкувати 15 хвилин під кришкою.

6Базилік подрібнити та додати до фрикадельок в соусі. Вимкнути вогонь і залишити під кришкою на 10 хвилин.

00:00