фрикадельки
фрикадельки

Фрикадельки

    

6 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яловичина - 500 г фаршу

Свинина - 200 г фаршу

Сухарі панірувальні - 200 г

Масло вершкове - 50 г

Бульйон м'ясний - 500 мл

Молоко - 100 мл

Сметана - 3 ст. ложки

Борошно пшеничне - 3 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Очистити та дрібно нарізати цибулю. Розтопити в мультиварці половину вершкового масла й обсмажити цибулю.

2Змішати обидва види фаршу, обсмажену цибулю, яйця, панірувальні сухарі, молоко, чорний мелений перець і сіль. Сформувати з змішаного фаршу фрикадельки.

3Розтопити в мультиварці вершкове масло та викласти туди фрикадельки. Обсмажити їх в режимі «Випічка» з двох сторін і перекласти в миску.

4Залишки вершкового масла в мультиварці змішати з борошном і трохи підсмажити. Потім влити в мультиварку бульйон, додати сметану, перемішати.

5Укласти в соус фрикадельки та готувати ще 15 хвилин в режимі «Тушкування».

00:00