100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Макрель (скумбрія) - 1 кг
Морква - 100 г
Цибуля ріпчаста - 60 г
Коріння - 50 г
Зелений горошок - 120 г
Зелень
Селера
ДЛЯ СОУСУ:
Бульйон рибний - 150 г
Відвар овочевий - 150 г
Масло вершкове - 60 г
Борошно - 50 г
Перець
Сіль
Directions
1Підготовлене філе макрелі посолити, поперчити, нарізати невеликими шматочками і відварити в невеликій кількості води.
2Коріння петрушки, селери нарізати дрібними кубиками, цибулю - дольками та відварити разом із зеленим горошком.
3З рибного й овочевого відварів, масла, борошна приготувати соус і приправити його спеціями.
4Відварну макрель викласти на тарілки, загарнирувати вареними овочами, полити приготованим соусом і посипати дрібно нарізаною зеленню у великій кількості.