Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии
Yields: 6 порцій
Ingredients
Картопля - 300 г
Сир Едам - 250 г
Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.
Масло вершкове - 30 г
Cіль
Directions
1Почистити картоплю
2Потерти на крупній тертці сир Едам і картоплю, перемішати, посолити.
3Почистити цибулю і нарізати її невеликими кубиками.
4Розтопити на сковороді вершкове масло, додати цибулю і пасерувати її пару хвилин.
5Поставити велику сковороду з антипригарним покриттям на вогонь на 2 хвилини, викласти шар з картоплі та сиру, потім шар з лука, далі знову шар з картоплі з сиром.
6Обсмажити Фріко спочатку з одного боку, потім з іншого. Секрет цієї картопляної страви з хрусткою скоринкою полягає в тому, що коржик має готуватися в жирі, який виділяється при нагріванні сиру.