Філе курки фаршироване

  ,   

23 Квітня, 2018

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Курка - 8 філе

Гриби свіжі - 400 г

Сир тертий - 180 г

Кунжут - 4 ст. ложки

Соєвий соус - 1 ч. ложка

Батон пшеничний - 1 шт.

Яйця - 2 шт.

Масло топлене - 150 г

Сіль

Зелень

Directions

1З батона зрізати скоринки, м'якуш натерти на тертці та підсушити на повітрі.

2Гриби очистити, дрібно порубати й обсмажити на частині масла. Охолодити та змішати з сиром, кунжутом і соєвим соусом.

3Розрізати філе вздовж і відбити. Посолити, покласти грибну начинку. Надати філе овальну форму, змочити в яйцях і запанірувати в сухарях. Обсмажити на маслі, потім прогріти в духовці.

4Подавати зі свіжими овочами, оформивши зеленню.

00:00