Хапама (солодка)

      

31 Жовтня, 2016

Армянская кухня (Семь поварят)

Ingredients

Гарбуз - 1,5 кг

Рис - 100 г

Масло вершкове - 100 г

Цукор - 3 ст. ложки

Алича - 100 г

Родзинки - 0,5 склянки

Яблука - 200 г

Кориця - на кінчику ножа

Сіль

Directions

1У гарбуза зрізати «кришечку», вийняти насіння nf м'якоть, промити всередині.

2М'якоть гарбуза нарізати дрібними кубиками. Додати відварений до напівготовності рис, родзинки, аличу без кісточок, дрібно нарізані яблука, корицю і посолити.

3Наповнити гарбуз начинкою, щільно закрити її зрізаною «кришечкою».

4Встановити гарбуз на змащене маслом деко і запікати при 180°С до м'якості.

5Подавати гарбуз гарячим, поливши розтопленим маслом.

00:00