1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Баранина - 700‑800 г
Вода - 2,5‑3 л
Рис - 100 г
Цибуля - 1 шт. велика
Помідори - 300‑400 г
Олія - 3 ст. ложки
Часник - 2‑4 зубчики
Ткемалі або томатний соус - 2‑3 ст. ложки
Кінза - 3‑5 гілочок
Сіль
Перець
Directions
1Баранину промити, залити водою та варити на повільному вогні, знімаючи піну. Коли м'ясо буде готовим, вийняти його з бульйону, остудити та нарізати шматками. Бульйон процідити.
2Рис ретельно промити під проточною водою, покласти в киплячий бульйон.
3Цибулю нарізати невеликими шматочками, обсмажити в олії, додати нарізане м'ясо.
4Помідори вимити, обдати окропом, очистити від шкірки та протерти через сито. Пюре з помідорів додати до цибулі з м'ясом.
5Часник нарізати пластинками, кінзу нашаткувати, додати до м'яса з овочами, ретельно перемішати і всю суміш перекласти в бульйон з рисом. Посолити, поперчити, варити на слабкому вогні 3‑5 хвилин.
6Перед тим, як зняти з вогню, додати ткемалі або томатний соус і ретельно перемішати.