юшка з рибою
юшка з рибою

Харчо з горбушею

    

31 Жовтня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 50 mins

Ingredients

Горбуша середнього розміру - 1 шт.

Помідори - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Часник - 3 зубчики

Супова суміш (5 видів бобових і круп) - 3 ст. ложки

Томатна паста - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Сухий корінь пастернаку та петрушки - 1 ч. ложка

Вода - 3-4 л

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Приготувати рибний бульйон. Рибу вийняти і розділити на шматочки, бульйон процідити.

2Цибулю і моркву дрібно нарізати. Помідори протерти на дрібній тертці.

3У чашу мультиварки влити олію, додати цибулю, моркву, протерті помідори і включити режим «Випічка» на 20 хвилин.

4Через 10 хвилин до овочів додати томатну пасту, часник, перемішати і смажити решту 10 хвилин.

5Додати супову суміш, рибу, бульйон, сіль, спеції і включити режим «Тушкування» на 1,5 години.

00:00