Хачапурі з сиром (творогом)

      ,

8 Березня, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)
Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 6 шт.

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Масло вершкове - 150 г

Борошно пшеничне - 260 г

Сир (творог) - 250 г

Цукор - 1 ч. ложка

Яйця - 1 шт.

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир твердий - 200 г

Сметана - 1 ст. ложка

Яйця - 1 шт.

Часник - 4 зубчики

Directions

1Розтоплене вершкове масло перемішати з сиром, яйцем, цукром, додати стільки борошна, щоб вийшло щільне тісто.

2Витримати тісто в холодильнику 15-20 хвилин.

3Змішати всі інгредієнти начинки: сир (творог), сметану, дрібно нарізаний часник і яйце.

4З тіста розкачати два коржі. Один укласти в змащену маслом форму, покласти на нього начинку, закрити другим коржем і защипнути краї.

5Випікати хачапурі в духовці при 180°С до золотистого кольору.

00:00