Хаш
перші страви кавказська кухня лікувальне харчування
27 Жовтня, 2017
215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яловичина - 1 кг рубців + 0,5 кг ніг
Хліб - 200 г
Молоко - 50 г
Часник - 1 зубчик
Directions
1Яловичі ноги обпалити над вогнем, промити. Рубці вимити. Рубці та ноги розкласти по різних каструлях і замочити на кілька годин у холодній воді.
2Потім ноги ще раз пошкребти та поставити варити. Рубці теж пошкребти, порізати, покласти в іншу ємність і теж поставити варити.
3Через кілька хвилин варіння воду злити, потім знову залити водою продукти та знову поставити варити, тепер уже до готовності - близько 6‑8 годин. Бульйон з ніг готовий, коли м'ясо легко відділяється від кістки, готовність бульйону з рубців визначають по молочно-білому кольору рідини.
4Після цього вміст двох каструль змішати, знову довести до кипіння і варити на маленькому вогні.
5Хліб порізати на шматочки, замочити в молоці.
6Після того як рідина в каструлі випарується на половину її початкового об'єму, до неї додати замочений хліб, варити півгодини. Суп набуде білого кольору.
7Закип'ятити воду, додати в суп так, щоб все м'ясо було покрито, варити на маленькому вогні 1,5 години.
8Подавати гарячим разом із натертим часником.