Хашлама зі свинини з баклажанами страви з м'яса грузинська кухня висококалорійне 8 Жовтня, 2016 365 рецептов грузинской кухни Prep: 10 mins Cook: 2 hrs Ingredients Свинина - 1,5 кг Помідори - 1 кг Баклажани - 500 г Морква - 1 кг Перець болгарський - 500 г Цибуля ріпчаста - 1 кг Пиво - 500 мл Лавровий лист - 6 шт. Петрушка - зелень Перець Сіль Directions 1У каструлю викласти шарами шматки м'яса, кільця болгарського перцю, кружальця помідорів, (кружальця баклажанів -?), брусочки моркви, кільця ріпчастої цибулі, посолити, поперчити, додати лавровий лист, подрібнену зелень петрушки, залити пивом і варити 2 години. 00:00