хашлама
хашлама

Хашлама з кабачками

    

28 Жовтня, 2016

365 рецептов грузинской кухни

  • Cook: 2 hrs 30 mins

Ingredients

Телятина - 1 кг

Морква - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Перець болгарський - 2 шт.

Помідори - 3 шт.

Кабачки - 1 шт.

Часник - 4 зубчики

Зелень кінзи

Перець

Сіль

Directions

1М'ясо відварювати в невеликій кількості води 1 годину.

2Додати брусочки моркви, кільця ріпчастої цибулі, скибочки болгарського перцю, кружечки помідорів, нарізаний кубиками кабачок і тушкувати 1,5 години.

3За 20 хвилин до готовності додати товчений часник, подрібнену зелень кінзи, посолити, поперчити.

00:00