100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Хек - 2 невеликі тушки
Печериці - 250 г
Помідори - 2 шт.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Томатна паста - 1 ст. ложки
Петрушка - 100 г
Сіль
Перець чорний
Олія оливкова - 3 ст. ложки
Directions
1Тушки хека вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем і покласти на фольгу, скропити олією. Ретельно загорнути рибу у фольгу, укласти на деко та поставити в духовку. Для рівномірного приготування риби її слід перевертати.
2Поки риба готується, підготувати продукти для соусу: нарізати цибулю та печериці досить крупно. Порізати помідори, зелень.
3Готову рибу зберігати в теплі.
4На олії обсмажити цибулю та гриби. Додати помідори, томатну пасту, розведену кип'яченою водою, посолити та поперчити. В кінці готування додати нарізану петрушку.
5Покласти тушки хека на блюдо та зверху полити соусом. Посипати петрушкою.