Хек у молоці з картоплею

    ,

30 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Хек - 300 г

Молоко - 100 г

Борошно - 1 ст. ложка

Олія оливкова - 25 г

Масло вершкове (для соусу) - 25 г

Цибуля - 60-70 г

Картопля - 200 г

Сіль

Перець

Лавровий лист

Directions

1Очищений хек розрізати на шматки, помістити в сотейник, перекладаючи шинкованою сирою цибулею, залити молоком, додати туди оливкову олію або вершкове масло, перець горошком, сіль, лавровий лист і запікати 30 хвилин.

2СОУС: Частину молока злити, розвести їм підсмажене з маслом борошно.

3Влити соус в рибу та прокип'ятити.

4Рибу подати з відвареною картоплею, соусом, зеленню.

00:00