Хек у томаті

  ,   ,

29 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Cook: 1 hr 10 mins

Ingredients

Хек - 3 великих тушки

Цибуля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Печериці - 200 г

Борошно - 0,5 ст. ложки

Томатна паста - 3 ст. ложки

Кетчуп - 2-3 ст. ложки

Аджика - 1 ч. ложка

Лимон - 0,5 шт.

Сіль

Перець

Directions

1На великій тертці потерти моркву, тонкими півкільцями порізати цибулю та пластинами нарізати печериці.

2У чашу мультиварки налити трохи олії, покласти овочі та гриби, посолити, поперчити і виставити режим «Випічка» на 20 хвилин.

3Рибу порізати.

4Розігріти чашу мультиварки і налити трохи олії. Покласти туди рибу та виставити режим «Смаження» на 20 хвилин. Рибу перевертати. Обсмажену рибу перекласти на тарілочку.

5ТОМАТНИЙ СОУС: У зручній посуді змішати кетчуп, томатну пасту, аджику, сіль, перець, борошно, приправи та лимонний сік; гарненько перемішати. Якщо соус вийде густим, можна додати трохи води.

6Відкрити мультиварку. Викласти до овочів соус. Занурити шматочки риби в овочі акуратно, щоб шматочки риби не розламати. Додати склянку води і знову виставити режим «Випічка» на 20 хвилин.

7Подавати рибу в томаті з будь-яким гарніром.

00:00