Хек фарширований

    

29 Жовтня, 2017

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Хек - 500 г

Буряк - 0,5 шт. невеликого

Морква - 1 шт.

Цибуля - 2 шт.

Directions

1Хек вимити, очистити від нутрощів, акуратно зняти шкірку, відокремити м'ясо від кісток.

2Очищене м'ясо перекрутити з 1 цибулиною.

3Шкірку нарізати на широкі смужки - 4‑5 см. Кожну смужку наповнити фаршем і з'єднати краї.

4Овочі вимити та нарізати тонкими кружальцями, потім викласти на дно каструлі, туди ж додати нарізану кільцями цибулю, поверх якої викласти очищені великі кістки. Наступний шар: фарширована риба.

5Кістки та шкірку відварити окремо до густого клейкого відвару. Всі шари залити рибним відваром і поставити на повільний вогонь. Готувати рибу близько 40 хвилин.

Дієта при переломах

00:00