Хек із болгарським перцем і помідорами

    

12 Березня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Хек - 600 г філе

Борошно - 1 ст. ложка

Олія - 3 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Лимон - 1 шт. (цедра)

Перець болгарський - 1 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Зелень петрушки та кропу - 1 пучок

Перець чорний мелений

Directions

1З лимона зняти шкірку, ошпарити її окропом, нарізати та пасерувати в нагрітій олії.

2До цедрі додати нарізані болгарський перець і помідор, продовжити тушкувати ще кілька хвилин.

3Рибу вимити, очистити, вийняти нутрощі та кістки. Філе риби розділити на порції, посолити, поперчити, посипати панірувальними сухарями, покласти у тушковані овочі, продовжити тушкувати ще 15 хвилин.

4В кінці готування додати вершкове масло.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00