Хліб апельсиново-мигдальний хліб здорове харчування, хлібопічка 3 Липня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 500 г Сіль - 1 ч. ложка Дріжджі сухі - 1 ч. ложка Кориця - 2 ч. ложки Цукор коричневий - 3 ст. ложки Олія соняшникова - 2 ст. ложки Апельсини - 2 шт. (цедра) Сік - 250 г Вода - 100 г Горіхи мигдальні - 100 г Directions 1Частину мигдальних горіхів відкласти для прикраси хліба. У ємність викласти компоненти відповідно до інструкції. 2Вибрати програму «Основний» або програму випічки з додаванням родзинок. 3Після замісу, перед випічкою, додати частину горіхів, хліб змастити водою, посипати зверху залишками мигдаля. 00:00