Хліб апельсиново-мигдальний
Хліб апельсиново-мигдальний

Хліб апельсиново-мигдальний

    ,

3 Липня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 500 г

Сіль - 1 ч. ложка

Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

Кориця - 2 ч. ложки

Цукор коричневий - 3 ст. ложки

Олія соняшникова - 2 ст. ложки

Апельсини - 2 шт. (цедра)

Сік - 250 г

Вода - 100 г

Горіхи мигдальні - 100 г

Directions

1Частину мигдальних горіхів відкласти для прикраси хліба. У ємність викласти компоненти відповідно до інструкції.

2Вибрати програму «Основний» або програму випічки з додаванням родзинок.

3Після замісу, перед випічкою, додати частину горіхів, хліб змастити водою, посипати зверху залишками мигдаля.

00:00