Хліб бородинський хліб здорове харчування, хлібопічка 21 Червня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 2 hrs 40 mins Yields: 1 кг Ingredients Дріжджі - 2 маленькі мірні ложки Борошно житнє обдирне - 300 г Борошно житнє сіяне - 90 г Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 100 г Закваска пшенична суха - 1 велика мірна ложка Солод житній - 2,5 великі мірні ложки Сіль - 1 маленька мірна ложка Цукор коричневий - 2 великі мірні ложки Мед - 1 велика мірна ложка Олія соняшникова - 2,5 великі мірні ложки Коріандр мелений - 2 маленькі мірні ложки Вода - 360 мл Directions 1Викласти інгредієнти в ємність хлібопічки. 2Запустити програму «Тісто». 3Після закінчення першого замісу вимкнути хлібопічку, дати тісту піднятися (близько 1 години). 4Сформувати хліб, посипати зернами коріандру. 5Потім включити програму «Бородинський».Для хлібопічки Binatone BM-2169 00:00