Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб бородинський

    ,

21 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 2 hrs 40 mins
  • Yields: 1 кг

Ingredients

Дріжджі - 2 маленькі мірні ложки

Борошно житнє обдирне - 300 г

Борошно житнє сіяне - 90 г

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 100 г

Закваска пшенична суха - 1 велика мірна ложка

Солод житній - 2,5 великі мірні ложки

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор коричневий - 2 великі мірні ложки

Мед - 1 велика мірна ложка

Олія соняшникова - 2,5 великі мірні ложки

Коріандр мелений - 2 маленькі мірні ложки

Вода - 360 мл

Directions

1Викласти інгредієнти в ємність хлібопічки.

2Запустити програму «Тісто».

3Після закінчення першого замісу вимкнути хлібопічку, дати тісту піднятися (близько 1 години).

4Сформувати хліб, посипати зернами коріандру.

5Потім включити програму «Бородинський».

Для хлібопічки Binatone BM-2169

00:00