227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Cook: 3 hrs 30 mins
Yields: 840 г
Ingredients
Яйця - 2 шт.
Борошно пшеничне вищого ґатунку - 540 г
Вода - 340 мл
Олія соняшникова - 1,5 великі мірні ложки
Сіль дрібна - 1,5 маленькі мірні ложки
Цукор - 3,5 маленькі мірні ложки
Дріжджі пресовані - 6 г
Directions
1Дріжджі розтерти. До яєць додати теплу воду до зазначеного об'єму (340 мл), потім насипати цукор, сіль, олію. Потім всипати борошно, розтерті дріжджі.
2Включити програму «Основний», корочка темна, час приготування 3 години 30 хвилин, натиснути кнопку пуску.