вівсяний хліб
вівсяний хліб

Хліб вівсяний

    ,

27 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ ОПАРИ:

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 160 г

Вода - 300 г

Цукор - 9 г

Дріжджі сухі - 3  г

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 20 г

Вівсяні пластівці - 90 г

Олія кунжутна - 14 г

Сметана 20% - 45 г

Сіль - 7 г

Directions

1ОПАРА: Воду нагріти до теплого стану, вилити в ємність хлібопічки, зверху засипати борошно, цукор, дріжджі. Включити заміс на 3 хвилини. Потім дати опарі настоятися 20 хвилин.

2Далі до опари додати борошно, перемелені вівсяні пластівці, кунжутну олію, сметану, сіль.

3Виставити програму «Французький хліб», корочка середня, час приготування 3 години 20  хвилин.

4Потім готовий хліб остудити на решітці, не вкриваючи рушником.

Для хлібопічки Scarlett-400

00:00