Хліб житньо-пшеничний

    ,

20 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 10 mins
  • Yields: 450 г

Ingredients

Вода - 180 мл

Сіль - 0,5 маленької мірної ложки

Цукор - 1 велика мірна ложка

Олія - 1,5 великі мірні ложки

Борошно пшеничне - 1 склянка

Борошно житнє - 1 склянка

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка

Directions

1Всі компоненти закласти в тій послідовності, яка рекомендована інструкцією.

2Встановити програму «Основна», корочка темна, час приготування 3 години 10 хвилин, натиснути пускову кнопку.

Для хлібопічки Binatone BM-2169

00:00