Хліб житній пряний хліб здорове харчування, хлібопічка 19 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 3 hrs 45 mins Ingredients Вода - 140 мл Вода холодна (15-20°С) - 120 мл Мед - 15 мл Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки Олія оливкова - 50 мл Борошно житнє цільне - 200 г Борошно пшеничне - 200 г Глютен (клейковина) - 30 г Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки Імбир мелений - 1‑2 великі мірні ложки (за бажання) Кмин мелений - 1‑2 великі мірні ложки (за бажання) Мюслі (за бажання) Насіння (за бажання) Журавлина сушена (за бажання) Directions 1Нагріти воду до 80-90°С, розчинити мед і сіль. 2Потім помістити в ємність всі продукти в зазначеному порядку. 3Включити програму «Житній», час приготування 3 години 45 хвилин. В кінці замісу додати насіння, кмин, мюслі, сушену журавлину.Для хлібопічки Russell Hobbs 00:00