Хліб житній пряний

    ,

19 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 45 mins

Ingredients

Вода - 140 мл

Вода холодна (15-20°С) - 120 мл

Мед - 15 мл

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Олія оливкова - 50 мл

Борошно житнє цільне - 200 г

Борошно пшеничне - 200 г

Глютен (клейковина) - 30 г

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки

Імбир мелений - 1‑2 великі мірні ложки (за бажання)

Кмин мелений - 1‑2 великі мірні ложки (за бажання)

Мюслі (за бажання)

Насіння (за бажання)

Журавлина сушена (за бажання)

Directions

1Нагріти воду до 80-90°С, розчинити мед і сіль.

2Потім помістити в ємність всі продукти в зазначеному порядку.

3Включити програму «Житній», час приготування 3 години 45 хвилин. В кінці замісу додати насіння, кмин, мюслі, сушену журавлину.

Для хлібопічки Russell Hobbs

00:00