Хліб з фундуком і фініками

    ,

26 Лютого, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вода - 230 мл

Лимон - 1 ч. ложка соку

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 280 г

Борошно цільнозернове - 75 г

Молоко сухе - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Фундук смажений - 2 ст. ложки

Фініки сушені нарізані - 3 ст. ложки

Directions

1Інгредієнти покласти в ємність хлібопічки в порядку, відповідному до інструкції.

2Включити програму «Основний». За кілька хвилин до закінчення замісу в ємність покласти нарізані фініки та горіхи.

00:00