Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб «Кисломолочний швидкий»

    ,

22 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 2 hrs 15 mins
  • Yields: 780 г

Ingredients

Борошно житнє обдирне - 200 г

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 250 г

Солод сухий - 15 г

Вода - 35 мл окропу для заварювання солоду

Ряжанка - 300 г

Сіль - 2 маленьких мірних ложки

Дріжджі сухі - 8 г

Олія (кунжутна, кукурудзяна, лляна, конопляна тощо) - 1 велика мірна ложка

Directions

1Солод заварити окропом, потім остудити до температури тіла. Ряжанку зігріти при кімнатній температурі. Солод змішати з ряжанкою, посолити.

2У ємність хлібопічки засипати дріжджі, потім просіяти борошно безпосередньо над ємністю, влити суміш солоду і ряжанки, зверху налити олію.

3Виставити програму «Швидкий», час приготування 2 години 15 хвилин. Включити хлібопічку.

Для хлібопічки Panasonic-02

00:00