хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб «Легкий»

    ,

17 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 35 mins

Ingredients

Борошно - 360 г

Дріжджі свіжі - 12 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Олія - 15 г

Кефір - 100 г

Молоко - 100 мл

Майонез рідкий - 50 г

Directions

1Дріжджі розмішати у рідині. Потім всі продукти послідовно покласти у ємність.

2Включити програму «Французький хліб», час приготування 3 години 35 хвилин і перевірити стан тіста при замісі. Тісто має бути м'яким.

Для хлібопічки DeLonghi BDM 075s

00:00