Хліб лимонний з горіхами

    ,

29 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 900 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Яйце - 1 шт.

Йогурт - 175 мл

Молоко - 115 мл

Цукор - 50 г

Сіль - 3/4 ч. ложки

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Дріжджі сухі - 1 1/2 ч. ложки

Горіхи австралійські рубані або фундук - 40 г

Лимонна цедра терта - 1 ст. ложка

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба випустити яйце, налити йогурт і молоко.

2Насипати борошно так, щоб рідина була покрита повністю. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло. У в центрі форми зробити в борошні невелике заглиблення, щоб воно не діставало до рідини, і всипати дріжджі.

3Встановити основний режим, якщо можливо - «тісто з родзинками», «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт». В кінці приготування додати цедру і горіхи.

4Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

В ДУХОВЦІ

1З усіх продуктів, крім горіхів, замісити тісто, дати йому піднятися, додати горіхи, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом. Після вистоювання випікати до готовності при 210°С

2Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння

 

00:00