Хліб молочний на опарі хліб здорове харчування, хлібопічка 8 Травня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 4 hrs 10 mins Ingredients Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 550 г, в тому числі 150 г для опари Сіль - 1 маленька мірна ложка Цукор - 2 великі мірні ложки Яйця - 1 шт. Молоко - 270 г, в тому числі 130 мл для опари Масло вершкове - 20 г Олія - 2 великі мірні ложки Directions 1ОПАРА: У ємність хлібопічки покласти дріжджі, 150 г борошна, цукор, 130 мл молока. включити програму «Пельмені» на 10 хвилин. 2ТІСТО: Завантажити в ємність опару, решту борошна та інші компоненти. 3Вибрати програму «Основний», розмір L, скоринка світла, час приготування 4 годині 10 хвилин, включити «Старт». 4Хліб після сигналу про закінчення готування остудити на решітці.Для хлібопічки Panasonic SD-255 00:00