хліб висівковий
хліб висівковий

Хліб на кислому молоці з висівками

    ,

1 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 2 hrs

Ingredients

Кисле молоко (простокваша) домашне - 330 мл

Олія соняшникова - 1,5 великі мірні ложки

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 500 г

Висівки пшеничні - 3 великі мірні ложки

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Дріжджі - 1,5 маленькі мірні ложки

Кунжут - 2 великі мірні ложки

Directions

1Завантажити всі компоненти в ємність хлібопічки по порядку відповідно до рецептури. Дріжджі покласти в диспенсер для дріжджів.

2Встановити програму «Швидка випічка», корочка темна, розмір L, час приготування 2 години та включити кнопку пуску.

3Після замісу посипати тісто кунжутом.

Для хлібопічки Panasonic SD-ZB 2502

00:00