хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб на сироватці

    ,

30 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 800 г

Ingredients

Сироватка - 250 мл

Олія оливкова - 1 велика мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Молоко сухе - 2 великі мірні ложки

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Борошно 1-го гатунку - 400 г

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка

Кунжут - 1 маленька мірна ложка

Directions

1Засипати все компоненти в ємність в тому порядку, як в рецепті, починаючи з рідин. У ємності сухе молоко змішати з сироваткою до однорідного стану, додати цукор і сіль. Дріжджі насипати в кінці.

2Встановити програму «Французький хліб», корочка світла, час приготування 3 години 50 хвилин.

3Після сигналу хлібопічки насипати кунжут і спеції.

4За 5 хвилин до випічки змастити тісто молоком і посипати кунжутом зверху.

00:00