хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб на топленому маслі

    ,

29 Квітня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 20 mins
  • Yields: 750 г

Ingredients

Молоко - 125 г

Вода - 125 г

Масло топлене - 20 г

Дріжджі свіжі - 8 г

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 380 г

Молоко або вершки сухі - 20 г

Сіль - 8 г

Цукор - 15 г

Directions

1Воду, молоко та масло злегка нагріти, потім вилити в ємність хлібопічки. Дріжджі розтерти з цукром, залишити настоюватися на 10 хвилин, додати в ємність. Зверху додати борошно, сіль, сухе молоко.

2Включити програму «Французький», корочка середня, час приготування 3 години 20 хвилин.

Для хлібопічки Scarlett SC-400

00:00