227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
Вода - 210 мл
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 350 г
Сіль - 1 ч. ложка
Цукор - 1 ч. ложка
Дріжджі сухі - 1 ч. ложка
Маслини чорні без кісточок - 50 г
Directions
1На дно ємності вилити оливкову олію і воду, потім по порядку інші компоненти (борошно всипати так, щоб воно закрило рідину). У різних місцях зробити невеликі поглиблення, туди додати сіль, цукор, в центральне поглиблення - дріжджі.
2Вибрати програму, запустити хлібопічку.
3Коли заміс закінчиться, тісто вийняти, розкачати, посипати нарізаними маслинами, знову замішати, розкачати, зробити кілька паралельних надрізів у центрі. Закрити рушником, дати піднятися в 2 рази.
4Форму з тістом поставити в духовку, розігріту до 200°С, випікати 20 хвилин.
5Потім хліб вийняти, покласти на решітку, скропити водою і дати охолонути.