житньо-пшеничний хліб з оливками
житньо-пшеничний хліб з оливками

Хліб «Оливковий» (пшенично-житній з маслинами)

    ,

25 Квітня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 6 hrs
  • Yields: 620 г

Ingredients

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 400 г

Борошно житнє обдирне - 50 г

Дріжджі сухі або живі - 11 г / 1 маленька мірна ложка

Сироватка - 240 мл

Рідина з-під маслин - 70 мл

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Маслини без кісточок - 10‑15 шт.

Directions

1Маслини з баночки розрізати навпіл. Використовувати рідину з банки з маслинами.

2Живі дріжджі покласти в ємність хлібопічки останніми.

3Вибрати програму «Французький хліб», час приготування 6 годин і натиснути «Старт». Рекомендується стежити за балансом рідини та борошна в тісті при замісі.

Для хлібопічки Panasonic SD-257

00:00