Хліб пшеничний з волоськими горіхами

    ,

25 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Волоські горіхи - 100 г

Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

Борошно цільнозернове - 350 г

Борошно вищого ґатунку - 150 г

Цукор коричневий - 2 ст. ложки

Олія горіхова - 3 ст. ложки

Сіль - 1,5 ч. ложки

Вода - 350 мл

Directions

1Покласти все компоненти в ємність хлібопічки згідно з інструкцією.

2Вибрати програму «Основний», корочка темна, натиснути пускову кнопку.

3Волоські горіхи обсмажити в сковороді (без олії), покласти в ємність хлібопічки перед завершенням замісу.

4Після замісу на тісті зробити кілька надрізів.

00:00