227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Yields: 750 г
Ingredients
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 400 г
Молоко - 125 г
Вода - 125 г
Дріжджі свіжі - 7 г
Сир твердий тертий - 60 г
Масло топлене - 20 г
Цукор - 1 велика мірна ложка
Сіль - 1 маленька мірна ложка
Імбир мелений - 1 щіпка
Directions
1У ємність хлібопічки налити воду та молоко. Зверху викласти натертий на крупній тертці сир, розм'якшене вершкове масло, поверх них - борошно. В різні місця в поглиблення покласти сіль, цукор, імбир, в центральне поглиблення розкришити дріжджі, засипати зверху борошном.
2Встановити режим «Основний», включити хлібопічку.